aparat de vaslit

Te pasioneaza sporturile nautice? Iti place canotajul si vrei sa traiesti chiar la tine acasa senzatia practicarii acestui sport? Ce zici de un aparat de vaslit pe care sa-l amplasezi oriunde doresti? Cum ar fi sa iti incepi dimineata pe terasa, cu antrenamentele efectuate la vasle? Nu doar conditia fizica va fi lucrata intens, dar si tonusul tau general va fi unul de invidiat.

Starea de bine oferita de acest echipament te va insoti pe parcursul intregii zile. Daca ti-ai dorit sa experimentezi si tu cursa unui canotor, afla ca nici macar nu trebuie sa fii sportiv de performanta pentru a face asta. Caracteristicile unui aparat de vaslit disponibil si in oferta Sport-Mag.ro iti vor face o incursiune rapida in atmosfera de cursa, iar beneficiile de care te vei bucura vor fi remarcate imediat.

Full-body training … la vasle

aparat de vaslit
aparat de vaslit

Stiai ca aceste articole permit utilizarea a mai mult de 80% din musculatura corpului? In cazul in care credeai ca doar bratele sunt cele mai antrenate, te inseli! In realitate, aparatul te va ajuta sa soliciti intreg corpul. Fiecare miscare este compusa din efortul picioarelor in proportie de 65-75% si din efortul musculaturii din partea superioara a corpului in proportie de 25-35%. Astfel, gambele, coapsele si musculatura posteriorului vor lucra la capacitate maxima, exercitiul fizic fiind completat de antrenarea puternica a bratelor, abdomenului, pieptului si spatelui. Cu acest echipament iti vei activa practic intreaga musculatura.

Daca iti doreai sa iti tonifiezi muschii intr-un mod cat mai armonios, acum ai gasit solutia! „Vaslitul” te va ajuta sa iti maresti rezistenta la efort a corpului si sa imbunatatesti puterea si echilibrul. Utilizeaza-l cu regularitate si iti va aduce beneficii inclusiv la nivelul sistemului cardiovascular si al celui respirator.

Tonifierea? Nimic mai simplu!

Care sunt obiectivele tale fitness? Iti doresti sa slabesti, sa arzi caloriile, sa iti tonifici si sa definesti musculatura, sa iti imbunatatesti mobilitatea si activitatea sistemului cardiovascular sau sa iti redobandesti forma atletica? Atunci introdu in rutina ta si exercitiile efectuate la un aparat de vaslit.

Spre deosebire de alte tipuri de echipamente, care au impact asupra incheieturilor, acesta nu are, putand lucra cu incredere indiferent de sensibilitatile articulare cu care te confrunti. Mai mult, mobilitatea se va imbunatati vizibil, intrucat miscarea completa implica bratele, umerii, spatele si picioarele.

Antrenamente cardio super eficiente

Sistemul respirator si cel cardiovascular vor beneficia foarte mult de pe urma exercitiilor pe un aparat de vaslit. Fiind vorba de un antrenament cardio, inima si plamanii sunt solicitate pe tot parcursul sesiunii de exercitii, crescand capacitatea pulmonara si dezvoltand muschiul cardiac. Cu fiecare miscare efectuata te vei mai indeparta cu un pas de afectiunile cardiovasculare, prevenind riscurile aparitiei acestora.

Desi abonatii salilor de fitness au tendinta sa incline mai mult spre banda de alergat sau bicicleta eliptica in detrimentul vaslelor, e bine sa stii ca beneficiile acestora sunt cel putin la fel de mari ca in cazul celorlalte aparate utilizate in sesiunile de antrenament.

Stiai ca abdomenul si musculatura trunchiului sunt solicitate mult mai puternic in exercitiile de vaslit, in comparatie cu cele efectuate pe bicicleta eliptica? Integreaza un aparat de vaslit in pregatirea ta fizica, iar inima, plamanii si articulatiile iti vor multumi pentru grija pe care le-o oferi! Mai mult, vei dobandi o musculatura frumos reliefata si un corp absolut superb.

By andreea