Toti oamenii au dreptul la fericire, dar trebuie sa stie sa o construiasca la fel cum piesa cu piesa se realizeaza o casa, o masina sau un mecanism.

Minunea se infaptuieste cand omul este dispus sa renunte la prejudecati si nu lipeste etichete depreciative celor din jur. De fapt, cu ce drept sa judece om pe om pentu o fantezie sau pentru o dorinta fierbinte,  atata timp cat cei din jur nu sunt lezati? Fiecare sa fie atent la propria conduita.

Sex Shop Online este un loc in care oamenii gasesc potentiale surse ale fericirii fara sa fie vazuti, fiindca totul ramane intre furnizor si client. De pe site se pot comanda dildouri si multe produse care alunga ingrijorarile si energiile negative din jur. Sunt zile in care frustrarile se acumuleaza una peste alta si fericirea pare sa fie la sute sau mii de kilometri distanta.

Nimeni nu trebuie insa sa se complaca in starea de melancolie, ci are indatorirea fata de sine insusi sa caute solutii pentu alungarea tristetii. O lenjerie sexy va aduce zambetul pe buze si poate stabili armonia in cuplu.

Bikini adezivi sau bikini comestibili fac noaptea plina de farmec si de neuitat. Dispozitivele bine gestionate stiu sa pastreze confidentialitatea, lumea incepe sa se schimbe, prejudecatile sunt demontate una cate una si viitorul se contureaza promitator.

Acum este momentul ca fiecare sa isi construiasca viitorul cu mult curaj, fiindca viata tuturor trebuie sa fie implinita. Dreptul la fericire nu este prevazut de lege pentru ca se subintelege si intra in responsabilitatea fiecaruia.

Activitatile ludice sporesc creativitatea si imaginatia si ajuta la rezolvarea problemelor existentiale dificile cu maxima usurinta. Jocul, indiferent de natura lui, este placut si se poate pactica toata viata. Uneori si viata este mai usoara cand este abordata ca un joc de initiere. Descoperim cu fiecare zi care trece oameni noi, situatii noi, surse de fericire noi, daca nu suntem refractari la nou.

Omul modern este un rasfatat, fiindca are de partea sa stiinta si tehnologia si munca sa devine pe zi ce trece mai usoara. Fericirea lui depinde mult de felul in care stie sa acceseze toate descoperirile epocale in favoarea sa.

 

 

By bl291g