Unii (sau unele, ca femeile sunt de obicei mai carcotase) ar spune ca exprimarea e exagerata, pompoasa, pretioasa. Ca pana la urma ce ar putea fi asa minunat la o procedura de remodelare corporala? Cum ar putea un aparat sa faca niste lucruri pentru care e nevoie de eforturi sustinute, de regim, exercitii, renuntari, lupte cu tine insuti si toata lumea asta plina de tentatii?

E suficient sa dai un search pe net de tipul „clinica remodelare corporala Bucuresti” si apoi sa citesti parerile despre criolipoliza. Daca lucrurile suna prea bine si trezesc un mic Toma Necredinciosul in tine, nu iti ramane decat sa incerci pe pielea ta, la propriu si la figurat. Temerile, frustrarile, nemultumirile acumulate au o solutie la indemana, oricat de utopic ar parea. Tehnica este relativ nou aparuta la noi, insa principiul nu este unul  surprinzator sau revolutionar, el valorificand o caracteristica a tesutului adipos – faptul ca nu ii place frigul. Mai mult decat atat, temperaturile scazute ii sunt efectiv dusman de moarte, pentru ca de la el celule de grasime pur si simplu mor. Asa ca iata de ce functioneaza cu adevarat aceasta procedura, fiindca lucrurile nu sunt complicate, nu depind de o serie de factori subtili, nu au legatura cu metabolismul, conformatia sau disciplina si ambitia pacientei.

Se iau aplicatoarele, numarul lor depinzand de zonele pe care se doreste slabirea, se aplica pe piele un gel, se incepe procesul de racire, dupa cateva minute dispare orice disconfort epitelial si urmeaza doar relaxarea. Criolipoliza pret de 60 de minute inseamna rezultate garantate fix acolo unde ele sunt vizate, pe arii-problema unde slabirea este dificila, totul cu efecte in timp, pentru ca dureaza ceva pana se elimina reziduurile rezultate din procesarea celulelor moarte de catre sistemul limfatic si de catre ficat.

Poate ca miracolul este mult mai practic decat titulatura lui, fiindca nu cade din cer, luandu-ti cu mana kilogramele si centrimetrii in plus. Dar hai sa fim un pic sinceri, slabirea asta vine fara vreun efort la pachet, este rapida, se mentine in timp, poti beneficia de ea imediat dupa nastere si te scapa de orice disconfort de ordin estetic rezultat din faptul ca ai gazduit o fiinta umana timp de 9 luni (merge si daca vrei sa mananci la un moment dat pe saturate, fara griji si mustrari de constiinta). Nu exista contraindicatii, efecte adverse sau enervantul acela de yo-yo care facea zadarnica orice lupta cu excesul ponderal. Procedura se face in deplina siguranta pentru pielea ta, care nu are deloc de suferit de pe urma frigului indurat, este rapida si nu te implica deloc. Criolipoliza este visul oricarui om nemultumit de infatisarea sa, care insa nu vrea sa isi asume nicio forma invaziva sau dureroasa pentru a determina schimbarile de look scontate.

Daca toate cele de mai sus nu suna ca descrierea unui miracol, atunci zau daca stiu ce fenomen ar merita cuvantul asta! Un miracol pe care il poti programa de cate ori vrei, care te scuteste de batai de cap si iti reda frumusetea, ce-ai putea sa vrei mai mult?