Alegerea anvelopelor potrivite și întreținerea corespunzătoare a acestora poate face diferența între un dezastru și un moment fără repercusiuni. Acest motiv ar trebui să fie destul pentru a vă informa în legătură cu anvelopele potrivite pentru mașina dvs.

Aici urmează să găsiți punctele principale de interes pentru a alege anvelope

responsabil…

Ce fel de anvelope ar trebui să cumpăr?

Acest lucru va depinde de locul în care stați și de tipul de vreme pe care conduceți de obicei. Anvelopele pentru toate sezoanele sunt capabile să se descurce pe o gamă largă de suprafețe de drum. Acestea sunt capabile să facă față noroiului și zăpezii. În zăpadă adâncă, anvelopele de iarnă sunt mai eficiente decât acele cauciucuri all season. Anvelopele de vară sunt concepute pentru a fi utilizate pe vreme caldă și nu sunt destinate utilizării la temperaturi sub 7 grade sau pe zăpadă și gheață. Vehiculele cu tracțiune integrală sunt principalii utilizatori ai anvelopelor all terrain. Acestea realizează un echilibru excelent între performanța pe șosea și cea off road.

Cât de eficient întrețineți starea anvelopelor dumneavoastră? Vă asigurați că sunt complet umflate? Le inspectați pentru a vedea dacă sunt uzate?  Este esențial să înțelegeți modul în care anvelopele influențează performanța vehiculului dumneavoastră, dacă vă interesează siguranța și economisirea de bani.

O anvelopă aplatizată, o fisură sau o bandă de rulare care se desprinde de pe anvelopă pot fi cauzate, de o îngrijire precară a anvelopelor, precum presiunea insuficientă în anvelope sau faptul că nu ați rotit anvelopele, printre altele.

Umflarea corectă a anvelopelor vă poate economisi destul de mulți bani. Cu toate acestea, doar 19% dintre consumatori își umflă corect anvelopele. Asta înseamnă că patru din cinci clienți își risipesc banii din cauza anvelopelor cu presiune scăzută!

Îngrijirea suplimentară a anvelopelor, cum ar fi rotația, echilibrarea și alinierea, poate prelungi durata de viață a anvelopelor, economisind bani. De fapt, anvelopele umflate corect își pot crește durabilitatea cu 7.500 de kilometri în medie.

 

Pentru mai multe detalii către achiziționarea unor anvelope sigure și durabile, vizitați site-ul celor de la Vadrexim.ro unde veți găsi atât consultanță oferită de experți cât și o gamă largă de anvelope pentru toate bugetele.