Firmele de pompe funebre sunt evaluate in functie de multe criterii, fiindca activitatea lor este complexa. Multi oameni nu stiu ca serviciile de pompe funebre debuteaza cu oferirea consultantei gratuite si incurajarea apartinatorului care suna deznadajduit sa ceara ajutor.

Tocmai de aceea primele criterii care se iau in considerare in cazul evaluarii firmelor de pompe funebre sunt: comunicarea si empatia.

Operatorul care raspunde la apelul persoanei indurerate trebuie sa dea dovada de capacitate maxima de intelegere si de rabdare. El trebuie sa gaseasca pe loc cele mai potrivite cuvinte de alinare si prin care sa ofere asigurarea ca totul va fi bine si organizarea va fi impecabila.

La prima vedere, lucrurile par foarte simple. Suna cineva, se recomanda si spune ca are nevoie de ajutor, iar operatorul transmite condoleantele sale, spune ca ii pare rau, se recomanda si demareaza consultanta.

In realitate, lucrurile nu stau asa, fiindca apartinatorul se ineaca in plans, este incoerent si trebuie sa ii se explice anumite lucruri de doua-trei ori. Multi oameni loviti de soarta au impresia ca toti cu care discuta se fac vinovati de suferintele lor. Ce ar fi ca un operator sa se supere in astfel de situatii si sa tranteasca receptorul in furca, refuzand sa dicute cu apartinatorii care nu isi pot reveni din soc?

Al doilea criteriu consta in cunoasterea si respectarea legislatiei funerare. Compania de servicii funerare President Funerare exceleaza la toate aceste criterii mentionate pana acum. Apartinatorului i se comunica telefonic care sunt actele necesare cu care sa se prezinte la primarie, care sunt prevederile legale legate de pregatirea si transportul decedatului, care este valoarea ajutorului de deces in cazul pensionarilor decedati si ce acte se depun pentru ridicarea acestuia.

In afara acestor informatii, compania trebuie sa detina toate autorizatiile necesare atat pentru salile in care se pregatesc trupurile neinsufletite, cat si pentru masinile cu care se face transportul funerar. Daca firma de pompe funebre detine si restaurant, trebuie sa existe autorizatii si aprobari si pentru unitatea respectiva.

President funerare isi desfasoara activitatea legal si la superlativ de un deceniu in Craiova. Criteriile care urmeaza constau in preturi accesibile pentru servicii complete, fiindca multi oameni nu au pus bani bine pentru un eventual deces. Se strang bani pentru orice, mai putin pentru moarte. Sunt putini romani care isi fac o asigurare de viata, de regula sunt acele persoane care au profesii dificile si care calatoresc mult in strainatate.

Compania prezentata mai sus a gandit si pachetul de servicii funerare de lux astfel incat sa se incadreze in suma incasata de familie ca ajutor de inmormantare, in cazul pensionarilor.

Preturile pachetelor de servicii funerare pornesc de la 1390 de lei si se opresc la 4890 de lei.

Apartinatorii au libertatea deplina de a personaliza serviciile pe care le solicita, adaugand pachetelor existente produse sau servicii noi. De pilda, din toate pachetele de servicii funerare lipsesc parastasele, cosurile pentru biserica si pachetele cu mancare.

La criteriul costurilor oneste se adauga cel al diversitatii serviciilor. Exista, dupa cum s-a spus anterior, pachete minimale de servicii funerare, dar si pachete care includ aranjament floral pentru sicriu si servicii de cosmetizare a decedatului.

President funerare se gandeste la toate, de aceea toate limuzinele funerare sunt dotate cu aer conditionat si inchiriaza capace frigorifice pentru familiile care solicita acest lucru pentru decedatul lor. Ele au rol multiple. In primul rand, permit celor care vin la inmormantare sa il vada pe decedat. In al doilea rand, izoleaza corpul neinsufletit de  caldura excesiva, de razele soarelui, mentinand decedatii frumos pana in ultimul moment.

In magazin sunt disponibile batiste, prosoape, coroane funerare si jerbe si aproape 20 de modele de sicrie. Unele sunt in 4 colturi, altele in 6 colturi, nuantele lor fiind diferite si toate sunt complet echipate. Apartinatorii pot alege sicrie colorate, dar si sicrie albe. Cele mai ieftine sicrie costa: 590 de lei, 990 de lei si 1090 de lei, iar cele mai scumpe: 2190 de lei, 3500 de lei si 6900 de lei.

Exista un sediu principal, situat la adresa: B-dul Oltenia nr 87, Craiova, Dolj (Cart. Craiovița, zona Fortuna) si trei puncte diferite de lucru insotite de adresele lor care se afla de pe site. Tot pe site este precizata si adresa restaurantului.

Numarul de telefon la care se solicita servicii sau se pot cere informatii este 0784 00 55 55. Pe site-ul companiei se afla insa si un formular de contact care se completeaza usor si se trimite, iar raspunsul soseste in cel mai scurt timp.

Existenta celor trei puncte de lucru se explica prin dorinta de a acoperi intreaga zona a orasului si de a ajuta persoanele indurerate din tot orasul Craiova.

Excelenta serviciilor si produselor se explica si prin valoarea resursei umane care lucreaza in cadrul companiei. 50 de profesionisti uniti, seriosi si bine pregatiti actioneaza ca o echipa de cate ori este nevoie ca organizarea ceremoniei finale a unei persoane sa se desfasoare impecabil.

Apartinatorii care au colaborat cu aceasta firma pentru organizarea inmormantarii celor dragi au numai cuvinte de multumire si de recunostinta la adresa acestor profesionisti si au evaluat prestatia firmei cu nota maxima.

Este nevoie de astfel de oameni care sa intervina energic, sa preia franele organizarii si sa lase familia sa isi planga linistita mortul.

In Craiova, President funerare este lider de piata pentru ca in cei 10 ani de activitate s-a intrecut pe sine si a castigat increderea multor solicitanti de servicii.

Compania se afla in plin avant si introduce pe piata serviciilor si produselor de pompe funebre tot ce apare nou in afara tarii.

 

By bl291g