Lumea adora sa calatoreasca, dar orice calatorie reprezinta un drum catre necunoscut si inseamna si asumarea unor riscuri. Achizitiile socio-culturale din excursiile in afara tarii se compara cu zeci de ani de experienta, fiindca omul trebuie sa se adapteze rapid unor situatii noi de viata. La mii de kilometri distanta de tara turistul trebuie sa se descurce sa se orienteze intr-un spatiu necunoscut, sa solicite produse si servicii in alta limba.

Este si frumos, dar si provocator. Dupa cum cel care pleaca isi ia cu el pasaportul si cartea de identitate si este atent ca documentele sa fie valabile, el trebuie sa stie in acelasi timp ca asigurarile medicale, dar si cele de calatorie sunt un strict necesar pentru sejururile petrecute in afara tarii.

Nicio asigurare nu se poate incheia retroactiv, tocmai de aceea spiritul de prevedere se impune sa functioneze inainte de plecarea din tara. Nu este greu sa intre cineva pe site-ul Credit24h si sa citeasca toate explicatiile legate de asigurari pentru a alege in functie de nevoile sale. Daca informatiile nu sunt suficient de clare, exista experti financiari capabili sa raspunda la toate intrebarile.

Au fost cazuri in care cineva a asteptat cu nerabdare o excursie peste hotare. Poate a si facut sacrificii pentru ca acest vis sa i se implineasca, iar in tara aceea straina s-a imbolnavit grav si a necesitat ingrijiri speciale. Din cand in cand sunt si romani care mor pe drum sau in tari straine din diferite cauze.

Acolo, departe nu se stie ce se poate intampla. Un pas gresit si piciorul se rupe sau se luxeaza, o mancare diferita de cele romanesti si poate surveni o toxiinfectie alimentara chinuitoare.

Fara asigurarea de calatorie si de sanatate valabile in afara tarii ar fi foarte dificil pentru cineva sa fie tratat acolo, in plus cheltuielile ar fi uriase.

Chiar si in Romania este dificil pentru cei care nu au asigurare de sanatate sa suporte costurile spitalizarii. Un loc intr-un salon banal echivaleaza cu pretul unei nopti de cazare la un hotel de trei stele.

Asigurarea medicala ofera certitudinea apartinatorilor ca in cazul in care o persoana decedeaza in afara tarii, in baza acestui document va fi repatriata gratuit.

Multi condamna acest sistem de gandire, subliniind faptul ca atrage ghinionul. Este insa mult mai bine ca raul sa fie pus inainte si nimic rau sa nu se intample decat sa se intample o nenorocire si greul sa cada pe umerii apartinatorilor.

De-a lungul timpului, asigurarile s-au diversificat si s-au specializat ca sa raspunda mai multor nevoi omenesti.

De pilda, clasicele asigurari de viata erau facute de cei care calatoreau mult, iar aceste polite deveneau functionale cand persoana pe numele careia se facea asigurarea respectiva deceda. In baza politei valabile ea era repatriata gratuit in tara, iar restul pana la suma asigurata era inmanat familiei.

In prezent exista doua tipuri de asigurari de viata: cea clasica, prezentata mai sus si cea completa care permite si economisirea unei sume in timpul vietii.

Al doilea tip de asigurare de viata, cel modern este complex si preferat de majoritatea solicitantilor. In primul rand, in caz de deces, chltuielile de inmormantare/repatriere sunt acoperite de polita. In cazul in care decesul nu se produce in timpul perioadei contractuale, persoana respectiva primeste o parte din suma respectiva care a fost capitalizata.

In topul preferintelor conduc insa la egalitate, asigurarea de studii si cea de pensie facultativa. Asigurarea de studii este facuta de catre parintii care doresc sa economiseasca pentru a sustine educatia copiilor lor. La momentul potrivit, banii stransi se pot da intregi sau in transe lunare conform dorintei celor care au facut asigurarile. Este mult mai avantajos ca studentul sa primeasca esalonat suma ca in acest mod sa se bazeze pe un venit in fiecare luna.

Pensia facultativa a fost gandita ca o completare a pensiei mici primite de la stat care nu ajunge de la o luna la alta. Este cea mai sigura forma de economisire pentru ca banii pastrati in casa, sub saltea pot fi furati. Anumite persoane incearca sa isi deschida un cont/depozit in banca, dar cand au nevoie de bani desfiinteaza aceste instrumente, de aceea asigurarea este ideala.

Asigurarea de locuinta si asigurarile de bunuri sunt utile cand posesorul acestora se confrunta cu situatii dramatice: accidentarea masinii si deteriorarea casei din cauza unor fenomene meteo extreme sau a unor incendii. Asigurarile sunt din ce in ce mai solicitate de catre romani, fiindca au vazut ce protectie ofera in situatiile de risc.

Foarte bune sunt si creditele, care sunt la fel de diversificate si flexibile. Consumatorul poate aplica pentru:

-credit ipotecar sau credit prima casa;

-credit verde;

-card de credit cu ajutorul caruia se pot face cumparaturi fara comisioane;

-credit de consum, credit de nevoi personale;

-credit auto.

Aceeasi institutie pune la dispozitia celor interesati peste 2000 de oferte imobiliare si specialisti in consultanta cumparare imobile, dar si eliberare certificat de eficienta energetica.

Ajutorul pe care il primeste vizitatorul in acest loc este complex tocmai de aceea numarul clientilor se afla in continua crestere.

Site-ul este bine structurat, iar simulatorul de credite este utilizat foarte des pentru ca permite calcularea exacta a ratei lunare in functie de suma, de dobanda si de perioada de creditare.

Credit24h dovedeste seriozitate maxima fata de clientii si partenerii de afaceri, asa se explica succesul in afaceri al acestei institutii.

Un credit mare este urmat in mod logic de o asigurare de viata pentru ca asa este omeneste, iar excursiile in strainatate nu ar trebui sa fie facute fara asugurarea medicala si de calatorie.

By bl291g