Plasa sudata standard este construita din sarma de otel rezistenta, care este sudata electronic la fiecare punct de contact, rezultand un material extraordinar de puternic si versatil. Plasa noastra de sudura din otel este sudata electronic la fiecare intersectie, ceea ce o face potrivita pentru o gama larga de aplicatii solicitante. Este practic indestructibila si foarte usor de fabricat si, ca rezultat, este folosita pentru a crea o varietate de aparatoare si ecrane de siguranta.

Are multe utilizari atat in interior, cat si in exterior si este utilizat in mod regulat in industrii, de la agricultura, transport si constructii pana la retail si horticultura.

La nivel casnic, plasa sudata poate fi folosita ca material de garduri rentabil, ecran de impact pentru ferestre sau ca capace de siguranta pentru scurgeri si apa.

Plasa sudata ofera o suprafata plana care mentine o structura ferma si poate oferi suport sau protectie altor bunuri. Utilizarile obisnuite pentru plasele de sarma sudate sau plasele de otel includ:

-Huse de siguranta;

-Garduri si custi;

-Scari si balustrade;

-Podiumuri;

-Proiecte de constructii la scara larga;

-Ecrane antifurt;

-Rafturi;

-Ustensile de pescuit;

-Armare din beton;

Panourile din Plasa sudata standard sunt disponibile intr-o culoare acoperita usor cupru care protejeaza impotriva ruginii sau un finisaj galvanizat care are un grad mai mare de protectie, desi nu poate fi fabricat. Pentru a gasi plasa sudata standard la pret avantajos se recomanda magazinul materialeconstructiiploiesti.ro!

Aplicarea armaturii cu taiere si indoire din fabrica a prevazut adaptabilitate datorita nevoii crescute de viteza si calitate mai buna. Plasa de sarma sudata a fost destul de utila in rezolvarea acestei probleme. Plasa de sarma sudata este o componenta excelenta de armare pentru structurile din beton. Este o retea imbinata prefabricata sudata prin fuziune electrica, constand dintr-o serie de fire longitudinale paralele cu distanta precisa sudate la firele incrucisate la distanta necesara. Plasa de sarma sudata este un material de armare din otel in beton. Plasa este utilizata pentru inlocuirea traditionalului „cut & bend” si plasarea barelor din otel tratate termomecanic. Acestea sunt realizate din sarma de armare, situata in doua directii reciproce perpendiculare si conectate la intersectia sudarii prin punctele de rezistenta. Plasa de sarma sudata este o necesitate in tarile in curs de dezvoltare.

Proiectele trebuie sa adopte aceasta tehnica din cauza constrangerilor de spatiu in amenajarea santierelor de taiere, indoire si depozitare la fata locului si sa accelereze procesul de instalare. In standardele europene exista prevederi care sprijina utilizarea plaselor de sarma sudate prin sfaturi privind proiectarea si detalierea acestora. Plasa de sarma sudata este un ecran metalic alcatuit din sarma de otel cu continut scazut de carbon sau sarma de otel inoxidabil. Este disponibil in diferite dimensiuni si forme. Plasa de sarma sudata poate fi personalizata pentru diverse forme. Metalul poate fi echipat cu acoperiri speciale care imbunatatesc suprafetele pentru a fi rezistente la substante chimice si alte substante corozive.

Plasa de sarma sudata este realizata din sarma de fier de inalta calitate cu continut redus de carbon, printr-o masina de sudura complet automatizata controlata de calculator. Are mai multe avantaje, cateva dintre ele sunt explicate mai jos.

Eficienta si productivitate imbunatatite ale santierului, cu o dependenta redusa de forta de munca la fata locului.

Sansa de indoire necorespunzatoare a barelor este redusa, deoarece masinile indoaie plasa ca o singura unitate.

Ofera dimensiunea exacta a armaturii acolo unde este necesar, prin dimensiunea si spatierea barelor variabile.

Plasa de sarma sudata poate fi plasata in pozitie relativ mai rapid in comparatie cu plasarea barelor individuale si legarea lor in loc. Acest lucru are ca rezultat un timp de ciclu redus al turnarii placilor.

Costuri reduse de constructie datorita vitezei sporite de constructie.

Proiectantii pot folosi bare mai subtiri la distante mai apropiate, obtinand un transfer eficient al tensiunii pe beton cu latimi de fisuri mult mai mici, rezultand suprafete mai bine finisate.

Plasa de sarma sudata poate fi fabricata din role in loc de bare de lungime stoc, reducand astfel la minimum risipa.

Plasa de sarma sudata necesita o zona de depozitare mai mica pe amplasament.

Productia din fabrica este in mod inerent mai sigura in comparatie cu indoirea barelor de armare pe santier.

Plasa de sarma este utilizata si in alte scopuri, cum ar fi:

Plasa sudata este utilizata pe scara larga pentru armarea structurilor din beton. In acest caz, in interiorul formelor de beton turnat (sub placa se toarna placa de fundatie a cadrului) fiind plasate plase de armare sudate, care servesc la cresterea rezistentei structurilor din beton format.

Realizarea ramelor.

Intarirea suprafetelor de drum sau a zonelor de parcare.

Fabricarea diferitelor garduri.

Folosita ca plasa de zidarie.

Folosita ca plasa de sustinere a minei de carbune .

Exista inovatii si progrese mai noi in ceea ce priveste tehnologia de sudare. Sudorii de la distanta permit o productivitate imbunatatita si mai putine perioade de nefunctionare. Reparatiile si modificarile la fata locului sunt foarte cautate, iar producatorii care furnizeaza aceste servicii sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a se adapta la nevoile in schimbare ale pietei. Exista diferite tipuri de plase de sarma sudate, care pot fi folosite in functie de nevoi si cerinte, despre care vom discuta alta data.

PLasa de sarma este utilizata in diverse scopuri si este foarte utila atat in Europa, cat si in alte tarii din lume. Alegeti, daca aveti nevoie de un asemenea produs, calitatea de la materialeconstructiiploiesti.ro. Nu veti fi dezamagit!

By bl291g