Atunci cand cladirile sunt ridicate pe o baza de cadru, ca in orice constructie, fiabilitatea si siguranta structurii sunt importante. Prin urmare, un calcul inconfundabil al sarcinilor admisibile este primul lucru. Un cadru din lemn sau metal are o greutate semnificativ mai mica decat peretii din caramida solida sau beton, astfel incat sarcina baza este redusa. Vezi detalii pe mafosteel.ro

Daca cerintele pentru rezistenta bazei nu sunt atat de stricte, atunci calculele corecte ale sarcinilor permise pe elementele cadrului de la etajele superioare si tavan sunt pur si simplu necesare. Pentru a va asigura ca locuinta este sigura si cadrul nu este format ca o casa din carti, nu neglijati ajutorul designerilor profesionisti. Structura acoperisului nu trebuie incarcata cu elemente masive suplimentare, cea mai buna optiune este un design plat cu materiale usoare pentru acoperisuri.

Structura cadrului poate fi plasata cu usurinta pe un loc cu un peisaj de relief fara costuri semnificative pentru a consolida pantele, deoarece structura usoara are o sarcina minima pe teren. In plus, usurinta de instalare va permite sa ridicati o cladire pe cele mai inaccesibile locuri.

O casa cu structura metalica necesita mai putin timp pentru a construi decat casele traditionale. Si daca adaugati un cost si mai mic, o astfel de solutie arhitecturala ar fi ideala pentru o familie tanara cu un buget redus.

Structurile cadrului permit utilizarea oricarui material de finisare, atat pentru peretii exteriori, cat si pentru cei interiori. Poate fi realizat din lemn, caramida, placare si alte finisaje moderne. Casele bazate pe elemente structurale ale structurii metalice arata modern, iar interiorul este un camp larg pentru un designer de interior care prefera spatiul, claritatea liniilor si multa lumina naturala.

Case de structura metalica

Atunci cand acoperiti suprafetele unei case de structura, utilizarea izolatiei termice si acustice este obligatorie. De asemenea, trebuie sa uitati de „puntile reci”, care sunt elementele metalice. Pentru ca incaperile in zonele cu clima rece sa fie nu numai spatioase si luminoase, ci si calde, este necesar sa se asigure o izolatie suplimentara pentru elementele metalice.

Structurile metalice necesita o abordare speciala a designului interior. Cu o abordare abila a designului instalatiilor, grinzile metalice, vor da incaperilor moderatie si noblete. Elementele viu colorate si culorile pastelate ale materialelor decorative vor ajuta la inmuierea tonurilor industriale.

Intr-un incendiu, casele cu rame metalice devin periculoase pentru locuitorii casei, deoarece sub influenta flacarilor si a temperaturilor ridicate, cadrul metalic isi pierde rigiditatea si poate cadea pur si simplu. Materialele de finisare incombustibile sau impregnarea suprafetelor cu cu compusi refractari, vor ajuta la protejarea rezidentilor.

Structuri metalice pentru case – pentru ce este cadrul metalic al casei?

De ce sa construiti un cadru metalic acasa si cum sa-l transformati in acelasi timp intr-un element de protectie, confort si stil?

Birourile de arhitectura au oferit solutii, oferind un cadru metalic al casei, care ar acoperi si cladirea in partea de sus. In acelasi timp, casele construite asa, s-au dovedit a fi destul de deschise si integrate in mediul inconjurator, deoarece fatadele sale cu geamuri panoramice vor putea fi implementate, ca si la o casa obisnuita.