studio videochat trust-studio.rostudio videochat trust-studio.ro

Te intrebi daca aspectul fizic este important pentru locul de munca? Atunci cand alegi sa lucrezi intr-un call center, cu siguranta trasaturile tale fizice nu vor face diferenta in fata viitorului angajator. Exista insa anumite locuri de munca unde aspectul fizic joaca un rol esential. Despre acestea poti afla mai multe informatii in articolul de astazi.

 

Model videochat

 

angajari videochat trust studio

 

Probabil ai vazut multe anunturi ce mentioneaza faptul ca se fac angajari videochat. Intr-adevar, acesta este unul dintre acele locuri de munca unde ca model si cu un aspect placut poate sa te ajute sa te diferentiezi fata de alte candidate. Este, de asemenea, un job foarte cautat deoarece, intr-o perioada de criza, ofera atat stabilitate cat si posibilitatea de a lucra de acasa.

 

Multe doamne si domnisoare vor sa se angajeze ca model videochat si sa lucreze pentru a-si castiga independenta financiara, a-si permite achizitionarea de obiecte vestimentare si accesorii care sa le puna in valoare trasaturile fizice, avand, in acelasi timp, un program flexibil.

 

Nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care consideri ca anumite minusuri ar putea fi un impediment. Nu este un motiv pentru care sa eviti anunturile de angajare model videochat. Exista companii, precum Trust Studio, care sunt dispuse sa iti plateasca sau sa iti ofere suport in vederea efectuarii anumitor operatii estetice astfel incat sa pornesti la drum cu incredere in tine. De asemenea, ulterior semnarii contractului de munca, cele mai multe studiouri de videochat iti ofera acces gratuit sau discounturi semnificatie la saloane de frumusete si de intretinere corporala.

 

Spune „da” unui anunt de angajare studio videochat daca iti doresti sa castigi bani rapid dar sa ai si suficient timp pentru tine si cei dragi. Nu uita ca trebuie sa ai minim 18 ani.

 

Hostess sau promoter

 

Un alt loc de munca interesant, ce iti ofera posibilitatea de a-ti pune in valoare frumusetea, este cel de hostess in cadrul cluburilor sau al evenimentelor organizate de companii. Cu siguranta le-ai vazut pe acele domnisoare dragute care te primesc cu zambetul pe buze atunci cand ajungi la un eveniment si care te ajuta sa iti gasesti locul in sala sau iti ofera informatiile logistice necesare. Si tu poti aplica la un astfel de job daca iti doresti sa imbini bunele abilitati de comunicare cu atuul pe care infatisarea ta ti-l ofera.

 

Intr-adevar, in perioada pandemiei numarul de cereri a scazut, sectorul evenimentelor fiind destul de puternic afectat. Multe dintre domnisoarele si doamnele care lucrau ca hostess s-au orientat catre pozitiile de promoter sau de consilier de frumusete pentru magazinele de cosmetice.

 

Daca ai cunostinte foarte bune de limba engleza poti colabora cu magazinele care ofera produse de lux sau cu companiile care organizeaza evenimente de dimensiuni mici pentru strainii veniti in tara in interes de afaceri. In acest caz si salariul este unul ce iti va permite sa iti faci mici placeri personale.

 

Este important sa stii ca, daca alegi sa lucrezi ca si promoter sau ca si hostess pentru evenimente, nu este obligatoriu sa fi implinit 18 ani.

 

Proiectele sunt punctuale si de cele mai multe ori se intind pe parcursul a cateva ore. Prin urmare, un job de hostess reprezinta alegerea optima daca iti doresti sa ai timp pentru a-ti finaliza studiile.

 

Insotitoare de bord

 

Pentru o insotitoare de bord, frumusetea este unul dintre punctele forte. De aceea, de cele mai multe ori, in momentul in care alegi sa aplici la acest job, iti vor fi solicitate mai multe fotografii. De asemenea, exista un set de conditii minime pe care trebuie sa le indeplinesti.

 

Varsta minima trebuie sa fie de 18 ani. Companiile aeriene din Orient, insa, angajeaza insotitoare de bord cu varsta minima de 21 ani. O alta conditie vizeaza inaltimea minima acceptata. Daca la Ryanair aceasta este de 1,57m, la Wizz Air întălțimea minimă acceptată este de 1,65cm.

 

Stii sa inoti? In cazul in care raspunsul este nu, te poti orienta catre primele doua recomandari sau poti incepe sa iei cursuri deoarece este o cerinta obligatorie pentru o insotitoare de bord.

 

Acest loc de munca este singurul din cele trei pentru care ai nevoie de diploma de bacalaureat. De asemenea, companiile aeriene solicita fluenta in engleza, atat in scris, cat si oral.

 

Citeste cu mare atentie anuntul de angajare inainte de a te hotari sa aplici deoarece fiecare companie are cerintele proprii. De exemplu, unele companii nu accepta deloc tatuajele in timp ce, pentru altele, nu reprezinta o problema atat timp cat ele nu sunt vizibile in momentul in care porti uniforma.

 

Cu siguranta, in momentul in care alegi un loc de munca ce iti permite sa iti pui in valoare frumusetea, pe langa faptul ca vei beneficia de un salariu atractiv, vei castiga mai multe incredere in propriile forte si vei putea straluci cu adevarat. Lasa-i pe cei din jur sa te admire pentru ca meriti!

By Alexi

Imi place sa inteleg business-urile si sa contribui la cresterea acestora precum si generarea de trafic organic targetat prin SEO on page si off page. In prezent sunt analist SEO la una dintre cele mai mari companii cotate la nivel global si ofer servicii SEO in particular. Mai multe detalii pe ADfel Digital Marketing