Masajul erotic a fost considerat pentru mult timp un subiect tabu însă adevărul este că se clasează printre cele mai eficiente metode de relaxare existente. Spre deosebire de o ședință de masaj normal, se lucrează cu întreaga suprafață a corpului, reușind să se atingă puncte încordate de tensiune. Prin mișcări speciale, împreună cu o atmosferă potrivită, ești introdus într-o transă determinată de plăcere absolută, iar la finalul sesiunii vei fi ca nou. Alege salonul Confidential și bucură-te de o experiență senzorială unică!

Optează pentru tipul de masaj potrivit pentru tine

La Confidential te așteaptă un portofoliu vast de servicii pentru ca orice plăcere ai avea să poată fi satisfăcută. Masajul simplu de relaxare este cea mai solicitată procedură, fiind ideală pentru a-ți încărca bateriile după o săptămână grea.

Opțiunea de masaj la dublu îți va oferi o experiență cu adevărat inedită. Vei simți toate senzațiile și plăcerile oferite de o sesiune clasică de masaj de două ori mai intens, iar asta se întâmplă datorită faptului că ai șansa să te bucuri de atingeri la patru mâini, realizate de două dintre maseuzele care te așteaptă aici.

Masajul erotic poate servi și drept terapie de cuplu dacă alegi să te prezinți cu partenera la o ședință. Aveți ocazia să vă cunoașteți mai bine din punct de vedere senzual și nu numai, să vă descoperiți fanteziile și plăcerile ascunse și să le puneți ulterior în practică în propria intimitate.

Există și varianta de masaj la hotel pentru cei care își doresc un cadru familiar, ori vor să aibă parte de mai multă intimitate. Confidential colaborează cu hoteluri de prestigiu din capitală din apropiere, în așa fel încât să te bucuri de aceleași condiții de lux.

Vezi fetele de la Confidential

În momentul în care faci rezervarea la salon, poți solicita un portofoliu al fetelor disponibile și îți vor fi oferite poze profesionale în așa fel încât să poți alege care să fie maseuza alături de care să trăiești această experiență. De asemenea, în funcție de disponibilitate, vei putea alege și camera sau chiar locația în care să se desfășoare sesiunea de masaj, în așa fel încât fiecare detaliu să fie perfect și conform așteptărilor tale. Lasă-ți corpul pe mâinile unor maseuze experimentate, dă-ți voie să simți fiecare atingere la intensitate maximă și bucură-te de fiecare secundă de plăcere absolută! Masajul erotic poate deveni metoda ta preferată de a evada din cotidian și a-ți oferi clipe unice de răsfăț care vor culmina cu o stare generală mai bună, fizică și psihică deopotrivă.

Programează imediat o ședință de masaj erotic la Confidential pentru a te bucura de momente unice de relaxare profundă alături de maseuze senzaționale!

By cb2819