Cabinet Avocat Varzaru Ion

Legătura dintre un caz dificil şi o rezolvare rapidă este cea care implică un bun avocat. Este important să contactezi rapid un avocat bun atunci când ai fost victima unui accident. Zilele de îngrijire medicală sunt parte a demersului de care ai nevoie pentru a recupera daunele produse. Iată cum se calculeaza zilele de ingrijiri medicale la un accident şi detaliile referitoare la metodele de a primi despăgubirile de care ai nevoie. Varzaru.ro îţi oferă multiple avantaje şi un suport permanent pe parcursul desfășurării procesului.

Care sunt factorii care se iau în calcul atunci când se acordă certificatul cu zile de îngrijire medicală?

Imediat după ce ai depus o plângere penală ai nevoie de prezentarea unui certificat care are menționate un anumit număr de zile de îngrijire medicală. Acest certificat se poate lua de la Medicina Legală şi te va ajuta să poţi soluţiona cazul. Vor fi luate în calcul următoarele situaţii, care vor dovedi gravitatea: incapacitatea de a munci (temporar sau chiar permanent, în funcţie de cazul tău), un prejudiciu permanent din punct de vedere estetic, infirmitatea, avortul sau pericolul ca tu să mori. Aceste aspecte sunt analizate atent şi apoi se iau anumite decizii legate de evaluare. Se vor analiza factorii fizici, de traumă, şi cei emoţionali, care pot contribui la modificări din structura vieţii tale.

Cum se face evaluarea pentru obţinerea certificatului de zile de îngrijire medicală şi de către cine?

Specialiştii de la Medicină Legală vor studia atent situaţia cazului tău şi vor evalua totul, dând informaţia prin intermediul acestui certificat de zile de îngrijire medicală. El nu este identic cu numărul de zile de spitalizare sau de recuperare completă şi nici cu concediul tău medical. Practic, el reprezintă doar o formă de a analiza cazul din punct de vedere al gravităţii. Numărul poate să fie calculat în funcţie de criteriile anterioare, iar analiza fizică este cea recomandată. Aşadar, se vor vedea traumele fizice şi se vor scrie într-un raport. Dacă nu se poate face vizita din punct de vedere fizic, atunci se cercetează documentele puse la dispoziţie.

Mai poate fi luat certificatul pentru zilele de îngrijire medicală după 30 de zile? Care sunt condiţiile pentru a putea obține acest document?

Da, există posibilitatea de a lua certificatul pentru zilele de îngrijire medicală şi după trecerea termenului de 30 de zile, stabilit prin lege. Pentru a obţine certificatul după trecerea termenului, se poate folosi Ordinul Instanţei de Judecată după un raport de expertiză medico-legală.

Care sunt avantajele de a apela la avocaţii Varzaru.ro?

Ai multiple avantaje dacă alegi să lucrezi cu avocaţii de la Varzaru.ro. Profesionalismul şi dedicaţia lor se poate vedea încă de la primele momente de comunicare. Vei primi consultanţă în legătură cu fiecare etapă a procesului şi o să te bucuri de reprezentare în faţa autorităţilor sau de asistenţă în legătură cu audierile necesare. Vei avea strategii bine puse la punct pentru a câştiga drepturile tale şi pentru a primi despăgubirile pe care ţi le doreşti.

By dca