cele mai bune panouri solare

Exista doua modalitati principale de a reduce costurile. Primul este sa gasesti un instalator ieftin. Al doilea este sa identifici panouri solare ieftine fie pentru instalare profesionala, fie pentru a le face singur (DIY). Ar trebui sa retinem ca o abordare bricolaj ar putea duce la si mai multe cheltuieli in timp, atunci cand luati in considerare uneltele si echipamentele pe care probabil nu le aveti la indemana si potentiala manipulare gresita. Prin urmare, va recomandam sa aflati despre panourile solare ieftine si sa discutati cu una dintre cele mai bune companii de instalatii solare .

Producatorul nord-american Silfab a ajuns in fruntea listei noastre cu cele mai bune panouri solare datorita panourilor sale de inalta performanta sustinute de una dintre cele mai lungi garantii din industrie. Compania ofera rate de eficienta destul de competitive pentru punctul sau de pret. Este mai accesibil decat altii cu oferte similare, cum ar fi Q Cells.

Silfab produce panouri monocristaline atat pentru uz rezidential, cat si comercial. Iata gama sa de panouri rezidentiale:

  • SIL-360 NW — Un modul mai mare de 360 ​​de wati cu 66 de celule in total negru
  • SIL-330 HL — Fabricat din 120 de celule solare semi-taiate pentru a creste durabilitatea
  • SIL-330 NL — Un modul mai mic cu 60 de celule
  • Silfab Elite — Cel mai eficient panou Silfab disponibil in 370, 375 si 380 de wati cu o functie de contact inapoi care permite o absorbtie mai mare a energiei solare
  • Silfab Prime — Similar cu SIL-330 HL, dar cu o putere mai mare

Panourile Silfab au un rating de eficienta mai mare decat standardul industriei de 17% . Si anume, Silfab Elite si Silfab Prime au atins un punct de inalta eficienta de 20% sau mai mult. Compania include o garantie de performanta de 30 de ani pentru toate panourile sale. Aceasta garantie este mai lunga decat standardul industrial de 10 pana la 25 de ani. Silfab garanteaza, de asemenea, ca panourile sale vor functiona la aproximativ 83% din productia lor initiala timp de pana la 30 de ani.

Panasonic

Panasonic ofera unul dintre cele mai eficiente panouri solare rezidentiale de pe piata, EverVolt. Dupa cum v-ati putea astepta de la un nume de marca mare precum Panasonic, acesta construieste produse solare pentru eficienta si durabilitate. Compania ofera  panourile sale la preturi corecte. Foloseste celule solare taiate pe jumatate pentru a transforma lumina soarelui in mai multa electricitate. Ofera unul dintre cele mai eficiente panouri rezidentiale de pe piata. Are o garantie extinsa de productie de aproximativ 87% timp de 25 de ani.

Panasonic ofera in prezent linia sa de panouri solare EverVolt. Panourile EverVolt sunt garantate sa functioneze la 98% din capacitatea lor initiala dupa primul an. Dupa 25 de ani, acestea sunt garantate sa functioneze la 92%.

Q Cells

Q Cells ofera unele dintre cele mai accesibile panouri solare de pe piata. Pe langa accesibilitate, compania ofera una dintre cele mai bune garantii de performanta din industrie si isi poate extinde garantiile pentru produse cu trei ani.

Q Cells este unul dintre cei mai folositi producatori de panouri solare la nivel global. Acest lucru se datoreaza partial tehnologiei emitatorului pasiv si conductei din spate (PERC). Celulele PERC au o conductivitate suplimentara, ceea ce le face optimizate pentru rate de absorbtie mai mari. Toate panourile Q Cells se incadreaza in intervalul de eficienta standard al industriei de 15% pana la 20%.