Panzele nu sunt foarte scumpe. Acestea sunt accesorii decorative de mare calitate la costuri reduse. Preturile depind in principal de formatele si de complexitatea imaginilor. Gasim panze incepand de la 15 lei  pana la un maxim de 500 de lei. Evident, preturile cresc atunci cand ne confruntam cu reproduceri mai complexe si foarte mari.

Cum sa curatati si sa depozitati printurile pe panza

Materialul panzei pe care sunt reproduse printurile este foarte rezistent si durabil. Cu toate acestea, pentru a pastra un suport de panza in stare buna, este necesar sa il curatati cu o carpa usor umeda si fara niciun fel de detergent. O perie cu peri moi va fi, de asemenea, potrivita pentru a pastra tablourile curate fara a le deteriora.

Tablouri Canvas pentru fiecare camera din casa

Tablourile Canvas sunt perfecte pentru decorarea oricarei incaperi din casa, de la bucatarie la dormitor. Cum il alegem pe cel mai original camera cu camera? Trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, de la stilul de amenajare pana la culorile si iluminarea fiecarui spatiu de locuit. Haideti sa vedem impreuna cum sa asortam panzele in:

  • dormitor
  • camera de zi
  • bucatarie
  • baie

Tablouri Canvas pentru dormitor

In dormitor, vom alege panze cu culori delicate, preferand nuante reci si relaxante. Ne aflam in zona de dormit, in inima casei, un mediu in care relaxarea si atmosferele suave sunt esentiale pentru a trai confortabil in aceste spatii. Putem expune panze cu tablouri celebre, elemente cu tematica naturala si florala, imprimeuri alb-negru, dar si cele orientale. Dimensiunile panzei pot fi diferite, dar pentru aceasta camera va recomandam panze mai mari pentru a le expune pe capatai sau in zona de machiaj.

Tablouri Canvas pentru camera de zi

In camera de zi avem o libertate diferita, pentru ca putem indrazni cu panze colorate si subiecte interesante. Panzele cu tablouri celebre sau cele in alb-negru pot fi folosite daca vrem sa dam un ton elegant sufrageriei si preferam un format mare.  Daca, pe de alta parte, am ales un stil mai grunjos, cum ar fi cel industrial, pentru a decora camera de zi, vom prefera panzele cu fotografii celebre, portrete, dar si cele cu picturi murale, arta stradala si graffiti, iar aici putem crea compozitii cu panze de dimensiuni diferite.

Tablouri Canvas pentru bucatarie

Bucataria este o incapere foarte practica si gasirea de accesorii pentru a o decora este adesea dificila. Cu toate acestea, imprimeurile cu tematica culinara sau vintage vin in ajutor, creand un interior atat confortabil, cat si practic. Va recomandam sa optati pentru formate mici pentru a inveseli colturi precise cu compozitii colorate si originale.

Tablouri Canvas pentru baie

Putem folosi printuri pe panza si in baie? Bineinteles ca putem, pentru ca ei ii vor da un stil unic prin decorarea cu cateva imprimeuri cu detalii unice. Alegerea imaginilor depinde de stilul baii. Avem o baie minimalista? Nu te-ai astepta niciodata sa gasesti un imprimeu alb-negru intr-o baie, dar rezultatul este cu adevarat sic!