Manichiura este un cuvânt pe care majoritatea femeilor îl cunosc. Cu toate acestea, în timpurile moderne, este destul de obișnuit ca și bărbații să se răsfețe cu o manichiură ocazională, mai ales înainte de întâlniri sau evenimente importante, cum ar fi o nuntă. Există multe motive diferite pentru care o persoană și-ar face sau și-ar face o manichiură. De multe ori este pentru a fi răsfățat, alteori doar pentru întreaga experiență relaxantă pe care o primești. Uneori este pentru evenimente speciale, sau poate doar pentru a arăta cel mai bine tot timpul.

Achizitioneaza de pe aceste site sau aceasta un kit cu gel .

Manichiura poate fi făcută fie acasă, fie în mod profesional la un salon, iar majoritatea oamenilor aleg să o facă la un salon. Motivul este că saloanele oferă de obicei multe opțiuni diferite pentru ca persoana să aleagă. Opțiunile pot varia de la multe lacuri de unghii diferite până la un aspect personalizat serios. Dintre cele mai profesionale opțiuni pentru o manichiură, cea mai bună este manichiura franțuzească. Alte opțiuni care sunt populare în rândul oamenilor sunt manichiura americană, unghiile cu diamante, unghiile cu gel și realizarea unor desene elegante și drăguțe pe unghii. Acest articol vă va ajuta să faceți distincția între aceste diferite tipuri de manichiură pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

O manichiură americană este foarte asemănătoare cu cea a manichiurii franțuzești. Este întotdeauna frumoasă, subtilă și elegantă, trei lucruri care sunt importante într-o manichiură. Principala diferență între cele două este că cea americană este considerată a arăta mai naturală decât cea care este realizată folosind stilul franțuzesc. În manichiura americană nu există o bază de culoare prevăzută în manichiura americană, ci se face de obicei cu o bază transparentă. Acestea nu par la fel de strălucitoare ca manichiura franțuzească. Manichiura cu diamant este o opțiune mai scumpă, dar pentru un motiv foarte întemeiat. Ideea a pornit de la realizarea unei baze din care sunt realizate din diamante reale care sunt lipite pentru a forma un strat protector dur peste unghia naturală. Acest lucru oferă un aspect uimitor, ajutând în același timp unghiile să crească rapid în mod natural. Este posibil ca în multe locuri să nu se folosească de fapt diamante, dar conceptul și aspectul vor fi aceleași. Opțiunea de unghii cu gel pentru o manichiură se face folosind o bază acrilică peste unghia reală, oferind rezistență pentru a spori creșterea unghiilor. Unele femei preferă această opțiune.