Diabetul este una dintre cele mai grave afectiuni care face ravagii in corpul bolnavilor. In timp, apar complicatiile: slabirea vederii, circulatia periferica defectuoasa, incat se poate ajunge pana la amputarea picioarelor in cazurile extreme. Aceste informatii nu au rolul sa sperie diabeticii, ci sa ii constientizeze despre importanta prezentarii la cabinet diabet unde sa fie consultati atent si sa li se prescrie tratamentele care sa tina sub control boala.

Cantitatea crescuta de zahar din sange bulverseaza activitatea intregului organism, iar ea se inregistreaza fiindca organismul nu poate secreta suficienta insulina. Diabetul este trecut pe lista bolilor autoimune si cauzele sigure care il genereaza nu se cunosc, dar se presupun. Pe de o parte, alimentatia defectuoasa determina diabetul, pe de alta parte stresul, socurile, sperieturile si supararile. Oamenii se hranesc cu multe produse zaharoase, iar organismul poate ajunge la saturatie.

In orice caz, oamenii care slabesc foarte mult, care au senzatia de sete tot timpul, nu mai vad bine si ametesc trebuie sa se prezinte urgent la cabinetul de diabet, nutritie si boli metabolice.

Organismul uman este bombardat de substante nocive, expus la stres si la munca titanica si toate acestea se razbuna. Vine o zi in care organismul nu mai poate metaboliza lactoza sau o alta substanta si apar si simptomele.

Toate aceste afectiuni se trateaza la cabinetul care functioneaza in cadrul Policlinicii Baba Novac.

In prezent, diabeticii au promisiunea ca va creste calitatea vietii lor, daca respecta un regim normal de viata si merg periodic la specialist, punand in practica sfaturile acestuia. Un regim echilibrat de viata, consumarea atenta a preparatelor care contin zahar au efecte benefice asupra organismului, dar si estetice. Persoanele respective vor fi mai suple, mai usoare, picioarele nu vor mai suporta o greutate atat de mare.

Exista fructe care pot fi consumate de catre diabetici, cum sunt merele cretesti, afinele, murele, portocalele si kiwi, dar in cantitati moderate, fiindca si ele pot contine zaharuri. Lista alimentelor interzise cu desavarsire diabeticilor este lunga, dar bolnavii ambitiosi o respecta la sange sa nu ajunga dependenti de insulina. Ceea ce este alarmant in epoca actuala este ca diabetul apare de la varste din ce in ce mai fragede. La cabinetul de tratare a diabetului persoanele care isi fac o programare  pot beneficia de urmatoarele servicii:

-Consultatia initiala al carei pret este 180 de lei. Ea este necesara pentru ca specialistul poate lucra foarte bine si cu psihicul pacientului. Cu autoritatea stiintei si experientei sale, medicul discuta serios cu pacientul si stabileste un program de nutritie si de viata.

-Consultatie control al carei pret este de 100 de lei. Ea trebuie sa se faca periodic, chiar si in momentele in care diabetul pare sa nu avanseze si starea bolnavului este relativ buna.

-Testare hemoglobina glicozilata (HBa1C) care costa 45 de lei.

La aceasta policlinica se fac si operatii cu laser la cabinetul de dermatologie pentru cancerele de piele, se scot negii si alunitele si chisturile sebacee.

Ecograful performant este functional si lumea este multumita ca nu mai sta la coada pentru:

-ecografie cardiaca;

-ecografie tiroidiana;

-ecografie musculoscheletala

– ecografie parti moi.

Serviciile complete de care poate beneficia cel care alege policlinica Baba Novac sunt vizibile in lista lunga de preturi. Aici se fac programari pentru cele patru tipuri de masaje: masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj general si masaj reflexogen. In dreptul celor care se fac numai la recomandarea medicului se mentioneaza aceasta precizare. Solicitantii de terapii pot decide singuri solicitarea masajului terapeutic si a celui reflexogen.

In cadrul pachetelor complete, masajele sunt combinate cu kinetoterapie si 2 curenti.

Dispozitivul cu microunde se aplica timp de 10 minute pe zona dureroasa ca prin incalzirea ei sa dispare durerile. Pentru impachetarile cu namol nu mai este necesar un drum la Techirghiol sau in statiunile unde exista namol, ci este suficienta programarea la policlinica prezentata mai sus, iar la sfarsitul procedurii, oamenii se intorc acasa fericiti. Daca mai este nevoie, ei pot reveni pentru proceduri care alunga durerea.

Reumatismul genereaza dureri mari si in acele momente, oamenii nu stiu ce sa mai ia  si la cine sa apeleze. Muschii, oasele, membrele dor tare deoarece contin terminatii nervoase.

La reumatolog se prezinta cei care sufera de artozele articulare, spondiloza, artrita reumatoidă, spondiloartritele, guta și osteoporoza.

O policlinica speciala nu putea sa nu deschida si cabinetul de cardiologie pediatrica si sa nu aiba cea mai moderna si eficienta aparatura pentru investigatii, pentru ecografii, dar si pentru operatii.

Oamenii au multe probleme pentru ca traiesc sub amenintari, in stres si consuma produse care contin conservanti si E-uri care dauneaza organismului.

Policlinica Baba Novac le ofera urmatoarele facilitati:

-programarea online sau telefonic, economisindu-se timpul si alte resurse;

-pachete complete de servicii prin care pacientii sunt ajutati sa faca economii;

-sansa ca si bolnavii care sunt operati cu laser sa se duca acasa dupa interventie;

-posibilitatea ca solicitantul sa isi calculeze costurile totale pentru ca toate preturile sunt afisate pe site.

Beneficiarii acestor servicii au motive intemeiate sa fie recunoscatori. Ei trebuie sa isi rezerve de acum pachetele complete care fac parte din promotiile de toamna. Recuperarile medicale sunt gandite sa ii ajute pe cei care au suferit accidente vasculare, au fost operati, paralizati sau semiparalizati.

In lista serviciilor, persoanele cu probleme respiratorii gasesc si aerosolii.

O policlinica gandita pentru cat mai multe persoane aflate in suferinta reprezinta un act de omenie si trebuie sa fie apreciat la adevarata valoare.

Un demers inteligent consta in copierea datelor de contact de pe site in agenda personala sau in agenda telefonului mobil.

By bl291g