dozator de apadozator de apa

Un dozator de apa ar trebui sa fie o prezenta obisnuita in casele si birourile tuturor romanilor, dintr-o serie de motive mai mult sau mai putin evidente. In primul rand, spre deosebire de tarile occidentale, la noi, apa de la robinet nu este potabila, iar cei care totusi o consuma se expun unor riscuri de sanatate, pe termen mediu si lung.

In al doilea rand, tot mai putini oameni, in special cei din generatia tanara, activi pe piata muncii, se hidrateaza corect, iar un astfel de dispozitiv ii poate ajuta. Nu in ultimul rand, achizitionarea unor bidoane de 19 litri, in locul sticlelor de 2 litri la PET, va determina economii importante, pe o perioada indelungata.

Daca argumentele de mai sus inca nu te-au convins, este momentul sa afli cum iti poate fi de folos un dozator de apa pe tot parcursul zilei: dimineata, la pranz si seara. Lista de beneficii a fost realizata de H2On, companie care livreaza apa la domiciliu si la birou, la nivel national, in aceeasi zi.

Calitatea apei sale, microbiologic pura si netratata, a fost remarcata inclusiv de International Taste Institute din Bruxelles, care a distins-o cu prestigiosul premiu Superior Taste Award. Fara alte introduceri, iata de ce sa achizitionezi un asemenea echipament si sa il utilizezi in fiecare moment al zilei.

Dimineata. Un pahar de la dozatorul de apa va „stinge” deshidratarea de peste noapte, permitandu-i organismului tau sa isi reia toate functiile la capacitate maxima si sa se pregateasca pentru micul dejun si alimentele mai grele pe care le vei consuma la celelalte mese. Totodata, o cana de apa rece, proaspata, te va energiza poate chiar la fel de mult precum o cafea si te va face sa privesti viata cu alti ochi. Deloc de neglijat, apa fierbinte furnizata de un dozator este perfecta pentru prepararea bauturilor calde pe care le preferi.

La pranz. Apa este cu siguranta lichidul ideal pentru a insoti masa de pranz, indiferent cat de bogata sau frugala ar fi aceasta. „Apa este singurul lichid care aduce sanatate, restul – sucurile, berea – aduc gust, fericire, socializare”, spune Directorul General H2On, Nathaniel Geana. Intr-adevar, deoarece nu are calorii, apa nu este un „client” al organismului, punandu-l pe acesta la treaba, ci mai degraba un „combustibil”, care il ajuta sa isi desfasoare procesele si ii mentine sanatatea.

Seara. Nu in ultimul rand, daca ai „neglijat” dozatorul de apa pe parcursul zilei, seara este momentul ideal pentru a recupera si a ajunge la cantitatea recomandata de minimum 2 litri in 24 de ore. De asemenea, in cazul in care esti la dieta, poti simti nevoia sa substitui ultima masa a zilei cu un pahar de apa rece sau mai calduta. Daca aceasta idee nu suna tocmai apetisant, poti folosi un dozator de apa pentru a pregati o limonada, apa detox (apa cu infuzie de fructe, legume sau ierburi), un sirop sau un calciu/magneziu efervescent. Cum suna aceste idei?

By andreea