In ziua de astazi cazile freestanding au devenid din ce in ce mai popular,e fapt pentru care multe persoane aleg sa invesetasca intr-un astfle de produs. In cazul in care si tu doresti sa iti modernizezi baia, dar nu stii cum sa o faci, trebuie doar sa invesesti in produsul potrivit nevoilor tale. Asadar, o cada freestanding se poate numara printre acsstea.

Daca nu esti sigur cu privire la investitia intr-un astfel de produs, in acest articol iti vom oferi toate motvele pentru care sa il alegi. Mai mult, vei descoperi inclusiv beneficiile utilizarii unei astfel de cazi.

Printre cele mai importante motive se numara:

  1. Aspectul placut

Vei putea observa cu usurinta faptul ca o cada freestanding de la www.goodbath.ro arata complet diferit fata de o cada clasica, lucru care va oferi un aspect nou baii tale. Nu vei mai avea nevoie sa creezi un cadru in care cada ta va fi poziitonata. Un astfle de produs va putea sta perfect fixat si fara suport, iar tu vei putea economisi astfle si spatiu in baia ta. Mai mult, nu vie mai fi nevoit sa investesti in produse precum ciment si gresie pentur a crea cadrul potrivit pentru cada.

Exteriorul unei astfel de cazi este unul perfect, din punct de vedere estetic, iar tu nu va mai trebui sa te ingrijorezi cu privire la investitia in diferite tipuri de accesorii pentru a iti infrumuseta baia. Tot ceea ce trebuie sa faici este sa alegi o astfel de cada, sa o plasezi in zona centrala a camerei. In acest mod, aspectul placut al cazii va putea iesi in evidenta mult mai rapid, deoarece acest obiect va deveni in scurt timp piesa de baza a baii tale. Mai mult de atat, nu vei mai avea nevoie nici de accesorii extra pentru a scoate piesa in evidenta.

  1. Utilitatea

O astfel de cada pune la dispozitie mai mult spatiu, compartiv cu cazile noirmale, fapt pentru care te vei putea relaxa pe intreaga durata a imbaierii. De altfel, vei avea posibilitatea de a plasa aici chiar si masute de diferite dimensiuni pentru a iti plasa toate obiectele de care ai nevoie, precum produse de igiena, pahare cu bauturi calde sau chiar carti. In acest mod, vei putea avea o baie linistita si relaxanta, iar serile tale vor fi mult mai placute.

Mai mutl de atat, vei putea sa te simti bine intr-o cada plina cu apa calda si spuma.

  1. Igienizarea

Chiar daca poate parea o adevarata provocare, igienizarea unei cazi freestanding se poate realiza mult mai repede comparativ cu cea a unei cazi clasice, iar acest lucru este datorat in intregime finisajului unic, precum si materialelor de calitate ridicata. Pentru a curata in totalitate o astfel de cada, tot ceea ce trebuie sa facie sste sa investesti in produse de curatare standard pe care sa le folosesti pe intreaga suprafata a cazii, atat in interior, cat si in exterior. Dupa ce ai lasat solutia sa actioneze, poti sa stergi intreaga cada cu o laveta.