Pentru persoanele care se gandesc sa dobandeasca noi cunostiinte, agentia cursuriautorizate.eu este ideala, deoarece programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile cursantilor! Asta inseamana ca cei care participa pot efectua online sau la ore avantajoase pentru adultii care deja lcureaza.

Ca si meserie, frizeria este din ce in ce mai cautata, mai ales datorita boom-ului de barbershops din Romania, tot mai multi tineri cauta sa practice aceasta meserie.

Pentru a participa la cursurile de frizer organizate de cursuriautorizate.eu, participantii au nevoie de urmatoarele acte:

-Carte de identitate;

-Certificat de nastere;

-Certificat de casatorie/decizie de divort (daca este cazul);

-Diploma invatamant general obligatoriu (8/10 clase).

Competentele dobandite la finalul cursului vor fi :

-Comunicare si numeratie;

-Asigurarea calitatii;

-Organizarea salonului de frizerie;

-Lucrari estetice si de ingrijire in frizerie.;

-Tehnici de tundere.

Barbatii trebuie sa se tunda. Indiferent de ce se intampla cu economia, este putin probabil ca parul pana la glezne sa fie la moda. Daca un barbat isi pierde slujba, va reduce cheltuielile, dar va cauta un loc de munca, asa ca este putin probabil sa inceteze sa se tunda. Exista o varietate de tipuri diferite de unitati de vanzare cu amanuntul unde frizerii isi pot gasi de lucru. O cautare rapida online a locurilor de munca pentru frizer arata ca nu exista lipsa de locuri de munca disponibile.

Frizerii nu doar tund, ci creeaza o imagine. Fiecare persoana care vine sa se vada cauta ceva diferit. Cand clientul sta pe scaunul tau, parul lui este bulgarele tau de lut si tu esti artistul care il va modela intr-o capodopera. Unii frizeri devin cunoscuti pentru flerul lor artistic si pentru capacitatea lor de a lucra cu un client pentru a-si crea propriul aspect unic. Frizerii cu adevarat creativi primesc reclame grozave din gura, iar clientii care doresc sa iasa in evidenta din multime se ingramadesc pe scaunele lor.

In fiecare zi frizerul merge la serviciu si socializeaza cu clientii lor. De fapt, frizeria traditionala a fost un loc de intalnire pentru barbati. Barbatii veneau si citeau ziarul si stateau si vorbeau despre evenimente actuale. Puteti crea acea retea sociala in frizerie, oferind locuri confortabile si o cafea fierbinte fara sfarsit. Chiar daca nu creezi o comunitate in atelierul tau de frizerie, fiecare client care soseste inseamna o noua conversatie pentru tine. Vei fi surprins de cat de multe inveti despre multe industrii diferite, in timp ce barbatii care stau pe scaunul tau iti spun despre ceea ce fac.

Aceasta este una dintre profesiile de ajutor. Frizerii imbunatatesc viata oamenilor, oferindu-le incredere in sine. Oamenii care au incredere  vad viata in nuante mai pozitive. Ei profita de noi oportunitati si fac totul cu mai multa incredere. A iesi din frizerie cu un nou look poate duce la urmatorul loc de munca sau relatie. Vei forma o legatura cu clientii tai obisnuiti si ei isi vor impartasi viata cu tine. Multi frizeri devin un consilier de incredere pentru clientii lor. Unii frizeri chiar ofera anumite avantaje pentru cei mai fideli clienti. De exemplu, pot oferi reduceri sau pot oferi o tunsoare gratuita unui client foarte vechi. Un frizer inteligent ar putea chiar sa ofere tunsori gratuit baietilor care au o anumita medie pe carnetul lor la sfarsitul anului scolar. Fiecare cleitn multumit este o piatra de etemelie pusa la dezvoltarea afacerii si a succesului tau ca frizer.

Pe langa munca intr-o frizerie traditionala, exista multe industrii si oportunitati de care frizerii pot profita:

Saloane unisex. Mai multi barbati se ingramadesc in saloanele la moda, de lux. Ei vor beneficiile ingrijirii personale pe care le primesc femeile. Lucrul intr-un salon te poate expune si la o clientela mai pretentioasa.

Televiziune si Film. Frizerii sunt la mare cautare pentru actori si modele de sex masculin in industria televiziunii si a filmului. Aceasta este o arena grozava pentru frizerii cu un fler creativ.

Industria muzicala. Unii muzicieni barbati calatoresc cu propriul frizer. Astfel de industrii pot oferi oportunitatii pentru servicii profesionale. Coperta albumului sau alte materiale promotionale pot include imagini ale artistului. Va trebui sa arate bine pentru fotografie, iar tu poti sa faci diferenta.

Publicitatea tiparita comerciala are nevoie de frizieri artistici care pot crea aspectul dorit de client pentru modelele care isi promoveaza produsele.

Planificatori de evenimente. Planificatorii de evenimente lucreaza cu clienti corporativi, nunti si evenimente promotionale mari. Multe dintre aceste evenimente necesita servicii de frizerie. Reteaua cu planificatorii de evenimente iti poate deschide drumul catre aceasta industrie interesanta.

O alta oportunitate pentru frizerul creativ este sa lucreze in industria teatrului. Actorii care urca pe scena pot avea nevoie de o varietate de look-uri intr-o perioada scurta de timp. Lucrul cu actori si regizori intr-o industrie creativa poate fi entuziasmant.

Unii fotografi calatoresc pe tot globul, lucrand in multe dintre industriile de mai sus. Faci cunostinta cu fotografi si alti profesionisti de gen si asta poate fi o rampa de lansare. Fotografii de ultima generatie pot avea un cuvant de spus si te pot lua sub aripa lor.

Fii propriul tau sef. Multi frizeri doresc sa ii deschida propria afacere. Frizerii independenti pot avea propriul lor barbershop. Frizerii de lux vor avea o clientela selecta si pot sa mearga chiar la clienti acasa. Frizerii isi pot oferi serviciile catre oamenii ocupati, care au timp limitat.

By bl291g