fiset metalicfiset metalic

Un fiset metalic este un dulap creat special in scopul arhivarii si depozitarii de bibliorafturi. In interiorul acestuia se pot amplasa acte, contracte, facturi, precum si alte documente esentiale pentru activitatile oricarei companii. Astfel, evidenta contabila este pastrata intr-un mod mai simplu si poti avea ordine in birou.

Datorita faptului ca nu mai exista hartii in fata ta, productivitatea este imediat imbunatatita. Fisierele nu se pierd, ci le poti sorta in functie de categorii. Se poate sa fie nevoie insa de mape colorate sau de un mod de organizare diferit de cel alfabetic. Iata de ce sa alegi un mobilier de metal cu rafturi si caseta din magazinul online Office Class!

Care sunt caracteristicile generale?

Un fiset metalic de acest tip are dimensiunile de 900x400x1800 mm si este prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime. Acestea suporta o greutate de pana la 40 de kilograme fiecare, fiind ideale pentru amplasarea dosarelor si informatiilor despre angajati.

Produsul este vopsit in camp electrostatic, are culoarea gri si a fost tratat impotriva agentilor corozivi. Asadar, sansele de aparitie a ruginii sunt minore. In plus, exteriorul este realizat din tabla de otel cu grosimea de 0,7mm, iar constructia are peretii simpli.

Cat de sigur este mobilierul din metal?

Sistemul de inchidere la acest produs este unul de sus-jos, existand si o incuietoare cu doua chei. Caseta din partea superioara se blocheaza insa separat. Asadar, stii sigur faptul ca datele confidentiale despre angajati si clienti nu pot ajunge pe mana persoanelor neautorizate.

Acest fiset metalic dispune de certificarile ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management. Garantia este valabila timp de 3 ani din momentul achizitiei, livrarea avand loc in stare complet asamblata. Astfel, nu mai este necesar sa angajezi o alta persoana pentru montaj si vei evita greselile din timpul acestui proces.

In functie de oferta disponibila, vei avea parte de diverse cadouri. Spre exemplu, ai putea primi un gel dezinfectant Hygienium, cu 70% alcool si efect antibacterian. Acesta protejeaza mainile de contactul cu microbii si nu necesita folosirea apei sau a sapunului in etapa de dezinfectie. Un alt cadou oferit frecvent la fisetele cu casete sunt 5 bibliorafturi marmorate, confectionate din carton rigid. Acestea dispun de un mecanism metalic nichelat pentru prinderea documentelor, fiind prevazute cu eticheta pe cotor.

Cat costa un fiset metalic cu caseta?

Pretul pentru acest produs este de 1 154,99 lei cu TVA inclus. O asemenea investitie este una minora si te ajuta sa sporesti nivelul de productivitate in firma rapid, precum si sa analizezi rezultatele obtinute pe termen lung intr-un mod mai clar. Daca iti doresti sa cumperi mai multe bucati si nu dispui de toti banii necesari, ai optiunea de a efectua plata in 3 rate fara dobanda.

In cazul in care esti eligibil pentru operatiune, iti este afisat un mesaj in cosul de cumparaturi. Perioada de gratie este de 56 de zile, iar comisionul 0. Poti utiliza atat un card Star, precum si unul BRD, BCR sau Alpha Bank. Alege un magazin de birotica si papetarie online si bucura-te de modele variate de fiset metalic disponibile la oferte!

Articol realizat de www.iagency.ro

By andreea