Pana mai ieri, cand cineva dorea sa inventeze un basm, punea in naratiune, printre elementele fantastice neaparat o usa sau o poarta care se deschide singura. Atunci nu se stia pana unde aveau sa mearga stiinta si tehnologia, in prezent usile automate si portile automatizate au devenit banalitati utile ca si scarile rulante.

Omul modern, confruntandu-se cu oboseala si cu lipsa timpului, adora sa apese pe un buton, iar poarta sa se deschida sau sa se inchida cand doreste sa intre sau sa iasa din curte cu masina.

In diminearile de iarna., in care gerul este cumplit, abia apuca sa dea drumul la incalzire si sa se simta confortabil, cand apare ea, poarta. Daca se deschide manual, omul trebuie sa coboare si sa infrunte frigul, desi este inca pe jumatate adormit.

Nu este avantajos sa coboare nici vara, in soarele puternic sa deschida portile, mai ales ca S Metal  , magazinul portilor metalice care se deschid singure, este accesibil tuturor.

De 20 de ani acest furnizor de porti metalice si de sisteme de automatizare face minuni in Romania, oferind clientilor:

-cele mai bune produse;

-tehnologie de ultima clasa;

-solutii complete de asigurarea a proprietatii unei familii sau a unei firme.

Cumparatorul are la dispozitie diferite modele de porti culisante si batante sau autoportante, facute din metal de calitate superioara care isi pastreaza aspectul si nu se deterioreaza in timp.

Toate produsele de pe site-ul magazinului prezentat mai sus sunt originale si au un termen de garantie generos. Tocmai de aceea, cumparatorul ar trebui sa stie ca este mult mai avantajos sa comande o poarta de la cel mai bun magazin de profil din tara si sa solicita si servicii de automatizare, in loc sa o cumpere de oriunde, numai poarta sa fie!

O persoana interesata de calitatea si diversitatea produselor din acest magazin poate observa acest lucru, utilizand filtrul de cautare.

Preturile portilor difera, cum este si firesc. Apoi persoana care are nevoie de o poarta de anumite dimensiuni poate configura produsul dorit cu ajutorul filtrului de cautare.

Lungimile portilor disponibile pe site au cinci valori. Clientii pot comanda porti micute, de lungime medie sau foarte lungi, in functie de masinile care intra in curtea aceea. In orice caz, chiar daca masina familiei este delicata, poarta trebuie sa fie mai mare decat ea, fiindca nu se stie niciodata ce situatie va impune prezenta unei masini mari in curtea acelei gospodarii/firme. Este posibil sa fie nevoie sa se goleasca putul absorbant, sa se descarce anumite materiale de constructie, de aceea sunt ideale portile mai lungi si mai late, fara sa se exagereze in privinta dimensiunilor.

Si inaltimea portii trebuie sa fie bine aleasa, sa nu faca nota discordanta cu cea a gardului.

Dar datele tehnice nu se opresc aici, fiindca filtrul permite alegerea diametrului rolei, dimeniunea sinei, capacitatea motorului, sistemul de prindere, materialele din care au fost facute componentele portilor.

Fiindca magazinul este specializat in porti si sisteme de automatizare exista in stoc si opritoare poarta de anumite dimensiuni.

Ce ar mai trebui sa ia in calcul persoana care cauta o poarta eficienta pentru curtea sa?

Sa nu fie zgomotoasa ca sa nu deranjeze vecinii sau pe cei din familie, mai ales daca o persoana se intoarce mereu foarte tarziu acasa.

E deranjant sa scartaie o poarta sau sa scoata zgomote si in timpul zilei, dar noaptea cand oamenii dorm si se pot speria.

La fel de bine este ca poarta sa nu se deschida in afara curtii. Este posibil ca din curte sa se iasa direct in strada, iar strada respectiva sa fie una circulata. Poarta deschisa pe carosabil reprezinta un pericol.

Si in cazul motoarelor pentru porti batante, explicatiile tehnice sunt complete. Mai intai sunt prezentate limitele de pret de la cele inferioare, la cele superioare. Apoi se specifica temperaturile de functionare si intervalul trebuie ales in functie de minimele si maximele care se inregistreaza in zona respectiva.

Evident ca trebuie ales un motor care sa functioneze la fel de bine si in iernile geroase, dar si in zilele caniculare de vara. Cel mai rezistent motor este functional si la -20 grade Celsius, dar si la +75 grade Celsius.

O viteza mare de deschidere a portii este necesara intr-un spital, intr-un depozit, intr-o fabrica, acolo unde traficul este intens in fiecare zi. La fel de bine se potrivesc porti cu viteza mare de deschidere la autogari, institutii de interes public care au curte si locuri de parcare pentru masinile cetatenilor care vin sa rezolve probleme.

Informatiile privind motoare porti batante continua cu greutatea lor, cu puterea motorului si cu durata ciclului de lucru.

Cea mai rapida durata a ciclului de lucru este de 14 secunde, dar si un ciclu de 15 sau de 17 secunde este destul de rapid.

In functie de performantele motorului, ciclurile de deschidere pot fi de: 24 pe ora, 30 pe ora sau 40 pe ora.

Aceste motoare performante sunt dotate si cu sisteme de protectie impotriva factorilor de mediu. Cumparatorul unei porti poate selecta si unghiul de deschidere al acesteia.

Articolele de pe site despre tipurile de porti lamuresc cumparatorul, care poate solicita si informatii in plus, telefonic sau trimitand un mesaj specialistilor care sunt mereu disponibili.

Multe firme si institutii aleg atat produsele cat si serviciile oferite de S Metal pentru ca in cele doua decenii de activitate si-a demonstrat seriozitatea.

Portile trebuie sa asigure atat securitatea bunurilor si persoanelor dintr-o cladire, dar si accesul celor din afara in curte fara mari eforturi si fara ca acestia sa astepte prea mult in fata lor.

By bl291g