Pentru cei care viseaza sa deschida un restaurant, alegerea colectiei de vesela este una dintre cele mai importante decizii care trebuie luate. Alegerea celui mai potrivit material, alegerea pieselor versatile si alegerea unui design adecvat, care sa se potriveasca stilului spatiului sunt cateva dintre aspectele care trebuie luate in considerare. Pentru a deschide un restaurant, investitia intr-o colectie de vesela de inalta calitate este cea mai potrivita alegere. Amintiti-va ca aceste piese de portelan trebuie sa reziste la contactul permanent cu alimentele, tacamurile si detergentii, precum si la o variatie mare de temperatura. Portelanul este cel mai potrivit material pentru a satisface cerintele utilizarii intensive, datorita rezistentei sale, atat fizice, cat si chimice.

Scopul principal va fi intotdeauna optimizarea experientei clientilor, dar asigurarea igienei si sigurantei si asigurarea durabilitatii articolelor din portelan este esentiala pentru o buna gestionare a spatiului.

Avantajele alegerii unei colectii de portelan

Alegerea unei colectii de vesela de portelan este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa deschida un restaurant sau sa amenajeze un hotel. Vom explora 4 beneficii ale acestui material pentru sectorul hotelier si restaurante.

  1. Absenta porozitatii

Portelanul, spre deosebire de alte materiale ceramice (cum ar fi faianta sau gresie), nu are pori, ceea ce il face rezistent la apa. Aceasta caracteristica il face capabil sa nu retina apa, grasimea sau alte componente ale alimentelor, facand astfel mai usor de igienizat si pastrat in stare perfecta pentru mai mult timp.

  1. Igiena suplimentara

In comparatie cu alte materiale, portelanul este mai mult igienic. Fabricat din materii prime fara contaminanti si sub control strict de laborator, portelanul este ideal pentru colectiile de vesela. Daca te gandesti sa deschizi un restaurant, igiena ar trebui sa fie una dintre preocuparile tale principale.

  1. Rezistenta

Datorita caracteristicilor lor de duritate piesele de portelan pot fi spalate frecvent si la temperaturi ridicate. De asemenea, sunt foarte rezistente la zgarieturi, asa ca la deschiderea unui restaurant, optarea pentru un serviciu de tacamuri din portelan este o optiune excelenta. Acest material este solutia ideala pentru utilizare intensiva.

  1. Durabilitate

Piesele ceramice ciobite, zgariate sau patate trebuie aruncate imediat de catre hoteluri si restaurante. Astfel, amenajarea unui hotel sau a unui restaurant necesita o colectie de vesela de calitate. Alegerea unei colectii bune de portelan este o garantie a elegantei, dar si a durabilitatii, cuprinzand astfel o mare investitie.

Deoarece portelanul este fabricat din lut, nu absoarbe nimic, asa ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la curatarea excesului de ulei sau grasime. De asemenea, mentine lucrurile fierbinti mai mult decat orice alt material de acolo. Din acest motiv, mancarea ramane calda, ore si ore, fara a se strica.

Multi oameni inca asociaza portelanul cu batranele din casele mari si cu serviciile pentru ceai, dar portelanul este popular in multe setari diferite de decor. Arata grozav in bucatarie si pe mese. Daca doresti sa faci interiorul casei tale mai atragatoare, poti cumpara si lucruri precum vaze si lampi din portelan.

Portelanul este unul dintre putinele materiale disponibile care este mai mult decat un simplu strat de plastic peste o baza de oxid de fier. Desi nu poate rezista daca va cadea pe podea sau sa calcam pe acesta, este greu de spart. S-ar putea ciobi daca il scapi pe masa, dar nu se va sparge. Daca scapi ceva fierbinte in ceasca de cafea, ceasca poate supravietui – desi cafeaua poate fi putin prea fierbinte pentru a o bea in siguranta.

Multora le place sa cumpere vase din portelan pentru ca arata grozav si sunt usor de curatat. Le plac aceste vase, de asemenea, pentru ca nu necesita la fel de multa intretinere ca alte tipuri de materiale. Daca nu se afla intr-o stare de deteriorare avansata, majoritatea vaselor de portelan pot fi inca folosite in scopuri diferite ani si ani, ceea ce face protelanul o optiune mai accesibila decat alte materiale.

Portelanul este practic indestructibil, asa ca daca copilul sau animalul de companie doboara un obiect din acest material, probabil ca va fi bine fara nicio deteriorare. Site-ul stylehoreca.ro ofera o gama vasta pentru cei care doresc sa achizitioneze vesela portelan cu modele inedite la preturi foarte avantajoase.

Portelanul este sigur atat pentru copiii mici, cat si pentru animalele de companie si il putem folosi chiar si in cuptorul cu microunde fara probleme. Hai sa recunoastem; majoritatea lucrurilor pe care le folosim zilnic sunt inflamabile. Dar ce material mai bun de folosit decat unul care poate rezista la temperaturi ridicate exista decat portelanul? Portelanul este ignifug, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca il folosesti langa foc. Si daca asezi din greseala ceva prea aproape de aragaz sau de lumanare, nu trebuie sa iti faci griji ca va deveni un pericol.

Portelanul este fabricat din materiale naturale si, prin urmare, este rezistent la umiditate si, spre deosebire de plastic, nu emite particule toxice in aer atunci cand este incalzit. In mod similar, atunci cand este timpul sa arunci portelanul vechi, poti duce cu usurinta articolele din portelan la un centru de reciclare, unde pot fi reciclate.

Daca doresti sa faci alegeri mai durabile, trecerea la vesela din portelan este cu siguranta una dintre ele!

Portelanul este un material durabil, elegant si accesibil, care se potriveste multor case, bucatarii si mese. Cu siguranta iti va placea sa-l folosesti multi ani!

By bl291g